|
VStromClub Forum Miłośników Motocykli Suzuki DL V-Strom
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 21:36, 14 Sie 2007 Temat postu: |
|
|
może rzeczywiście nie miał na stanie, ale i tak na swojego czekałem ponad miesiąc a gmoli nie widzę do dziś, tak przy okazji to gdzie surfujesz panie letko, ustroń daleko od morza
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
letko
Maniak motocyklowy
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 0:19, 15 Sie 2007 Temat postu: |
|
|
Jezioro Żywieckie, Tychy i inne oraz kiedy jestem na Mazurach.
Wyjeżdżam właśnie od 18 do końca miesiąca do Bogaczewa koło Giżycka.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon 23:27, 17 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Brzo napisał: |
A gdzie kupiłeś??
Oczywiście witamy i gratulujemy zakupu |
Dawno mnie tu nie było, jeździłem po prostu
Sprowadzil mi Moto-Importer z Katowic, mialem troche problemow z rejestracja, opisalem na forum.motocyklistow.pl. Podobno ostatni egzemplarz w Europie (z abs i czerwony).
W miesiac zrobilem 2tys km i nie wiem jak sie jezdzi bo nie mam skali porownania . To moje pierwsze moto w zyciu i pierwsze jazdy. A tak naprawde - jest fajnie, tyle ze przedni kierunkowskaz juz 2 razy kleilem. Polozylem moto zawracajac na gruntowej drodze pelnej dziur - najsmieszniejsze jest to ze na owiewkach ani sladu, drugim razem tez polna droga, sam nie wiem dlaczego . Moze musze popracowac nad technika - probowalem krecic osemki na placu szkoly jazdy i tak nie bardzo mi szlo. Okazalo sie ze Tajfun bardziej zwrotny .
Dzis przyszly z Louisa gmole, podstawka, i oslona pod silnik, jutro popoludnie w garazu
Pozdrawiam!!
Coolargol
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 1:13, 18 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
Witam,
Czy te gmole z Louisa to Givi czy może jakieś inne? Bo jeśli Givi to sam chętnie zamówie. Obecnie mam gmole Suzuki, ale niestety nie ochroniły lakieru osłony bocznej przed glebą parkingową
Pozdrawiam
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto 17:03, 18 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
macalik napisał: | Witam,
Czy te gmole z Louisa to Givi czy może jakieś inne? Bo jeśli Givi to sam chętnie zamówie. Obecnie mam gmole Suzuki, ale niestety nie ochroniły lakieru osłony bocznej przed glebą parkingową
Pozdrawiam |
Hepco-Becker. Wielu uzytkownikow je chwali, choc widzialem ostatnio zdjecia z peknieciami przy spawach , trudno, nie ma rzeczy idealnych. Givi podobno wibruja przy 5tys obr, wolalem nie sprawdzac .
Troche glupio sie kupuje u Louisa bo zadaja wyslania uwaga, ksero karty kredytowej i dowodu osobistego. Poniewaz uwazam to za glupote i afront wobec Polakow, unioslem sie duma i zrobilem przelew na ich konto. Na szczescie wszystko poszlo ok! No i czekaja kolejne wydatki: na klucz dynamometryczny i jakies Loctite'y do śrub, a tu pralka cieknie, Boze miej w opiece moja zonę ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Buber dl 1000
Motonita
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Śro 13:23, 19 Wrz 2007 Temat postu: |
|
|
coolargol napisał: | macalik napisał: | Witam,
Pozdrawiam |
Hepco-Becker. Wielu uzytkownikow je chwali, choc widzialem ostatnio zdjecia z peknieciami przy spawach , trudno, nie ma rzeczy idealnych. Givi podobno wibruja przy 5tys obr, wolalem nie sprawdzac .
Troche glupio sie kupuje u Louisa bo zadaja wyslania uwaga, ksero karty kredytowej i dowodu osobistego. Poniewaz uwazam to za glupote i afront wobec Polakow, unioslem sie duma i zrobilem przelew na ich konto. Na szczescie wszystko poszlo ok! No i czekaja kolejne wydatki: na klucz dynamometryczny i jakies Loctite'y do śrub, a tu pralka cieknie, Boze miej w opiece moja zonę )) |
mi givi nie wibruja i dobrze sie je spawa i prostuje jest ok moge polecic
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|